donderdag 25 april 2019
nl-NLde-DEen-GB

Video en foto's van je sprong!

Parachutespringen moet je minimaal één keer in je leven hebben gedaan zeggen ze vaak. En hoe gaaf is het dan om jouw sprong op beeld te laten vastleggen, zodat je het nog vele keren kan herbeleven en het aan anderen kan laten zien?

Wij kunnen dat verzorgen en je hebt de keus uit twee mogelijkheden:

  • De eerste optie is een volledige foto/videoreportage. Hierbij springt een zeer ervaren cameraman tegelijk met jou mee. De cameraman heeft zowel een videocamera als een fototoestel bij zich en kan volledig vrij de mooiste shots maken vanuit de beste posities. De voorbereiding voor de sprong, de vlucht, de sprong en de landing wordt professioneel vastgelegd. Direct na de sprong wordt de film bewerkt en van toepasselijke muziek voorzien. Na een klein halfuurtje krijg je de video en foto's direct mee. 

Klik hier voor een voorbeeld van zo'n reportage. 
De cameraman kan rondom en in het vliegtuig een aantal personen tegelijk filmen. Maar kan natuurlijk maar met één persoon daadwerkelijk meespringen. Tandempassagiers springen na elkaar uit het vliegtuig en zien elkaar niet tijdens de sprong. Bij boekingen van meerdere tandems tegelijk kunnen maximaal 3 foto/filmreportages geboekt worden.

  • De tweede optie is de zogenaamde handcam video. Door de ontwikkeling van kleine compacte camera's met toch hele behoorlijke beeldkwaliteiten, is het mogelijk om de tandeminstructeur op zijn hand een handcam mee te laten nemen. Deze beelden zijn uiteraard iets beperkter, minder stabiel en vanuit een vaste positie. Vergelijk het met een selfie tijdens een wilde rit. Toch geeft ook deze optie over het algemeen zeer gave beelden en een goede indruk van de sprong, van heel dichtbij, van begin tot eind. Je krijgt de beelden direct en onbewerkt mee op een leuke USB stick. 

Klik hier voor een voorbeeld van een handcam opname.

Prijslijst


 parachutesprong       tandemsprong maken       duo sprong teuge   


Het meenemen van eigen camera's en telefoons is een risico voor de tandeminstructeur, jezelf en personen op de grond. Bovendien is het maken van beelden tijdens parachutesprongen specifiek gereguleerd. Het is dan ook niet toegestaan zelf camera's, al dan niet vastgezet, mee te nemen in het vliegtuig en tijdens de sprong.